Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfyllda liv.


Jag gav dig mitt ingenting,

ett intet du aldrig kan tappa

för allt är perfekt mellan oss,

Du dricker ur min mugg
medan jag är törstig

äter dig full på mitt liv,
att bara skuggan blir resterande i min livslinje

du tänkt berätta för våra barn
som lever i din sperma

För du säger att vi är allting

och vi är ett par

tills vi får något nytt att hänga i bokhyllan

men en dag,
kommer jag att ta slut


jag hoppas att du då anonserar allt jag gav dig

så jag kan köpa tillbaka ett förhållande

mellan mig

och min kaffemugg,

för när jag kommer att ta slut

kommer du dö av överskottet
från dina egna rester

du aldrig kunde sortera.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-13 14:49



Bookmark and Share


  bara_lite_text
du skriver fantastiskt och intressant.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln