Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåthaiku 6

 

 

 

Åskväders frälsning

Min kuk mellan dina bröst

Ögon i ögon




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP