Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget Mot Inget


Ingenting
Så överfullt av ingenting
Blir klämd av tomheten

Beteende
Jag minns inte
Dygn av ingenting

Jaget
Misshandlat och slaget
I kriget mot överjaget

Ansvaret
Var inte närvarande
Fanns inte

Ångesten
Menar det är försent
Hänvisar till rälsen,
framför tåget.




Fri vers av blåljus
Läst 364 gånger
Publicerad 2012-05-13 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus