http://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråt min vän

http://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o




Jag ska hålla dej tills du blir still





Jag ska hålla dej tills du blir still

Jag ska ge dej en gudomlig refill

 

Jag känner din tysta desperation och hets

Nu reser vi oss och träder in i änglarnas krets

 

Du känner dej ensam, krossad och bränd

Men vår kärleks förbunds låga är tänd

 

Vi lämnar allt hysteriskt spektakel

Välkomnar vårt upprors kärleksmirakel

 

Du har varit hånad, ignorerad, du känner dej tömd

Av mej kommer du alltid att vara älskad och sedd, ej bortglömd

 

Jag vill höra din vredes och ditt hats ursinniga skri

Under all din svärta kommer det att födas harmoni

 

Lugn min älskade, jag ska ge dej allt du behöver

Jag skyddar dej från allt som terroriserar och söver 

 

Jag ska älska av hela min själ och hjärta

Du kommer att bli fri från din smärta

 

Du är liten, låg och förskrämd

Vi kommer att få vår hämnd

 

Ångesten har satt sej i din kropp

Allt jag vill är att skänka dej hopp

 

Du är så vacker och jag är din spegel

Känn kärlekens vind i dina segel

 

Jag är och kommer att förbli din innerligaste vän

När de svarta hålen öppnar sej nu och för evigt sen

 

Du har ont i magen

Alla svek och slagen

 

Demoner och djävlar jagar dej

Men du har en trygg hamn hos mej

 

Dina olösliga problem, all din inre stress

I min och Guds famn kan du släppa all press

 

Så låt oss tillsammans söka det som är magiskt

Det ska bli ett slut på allt miserabelt och tragiskt

 

Jag ska hålla dej tills du blir still

Jag ska ge dej en gudomlig refill.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-13 22:44



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...härligt Johan...! en underbar bild och dikt... du är nog den bästa vän någon kan få när det gäller... när stormen rasar eller det brinner i knutarna...! ...det är fantastiskt att få vara Din vän...! ... ett klart bokmärke...!
2012-05-14

  alvan
Härligt! Blir varm av denna fina önskan. Bra!
2012-05-13

    ej medlem längre
Innerligt och kärleksfullt formulerar du en ömhet att längta efter.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP