Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I call your name.

I call your name from the dark
Leading you done into my arms.
Breath into me and make me magical
Lead me out the moonlit floor.




Bunden vers (Rim) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP