Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att få plats med hundra känslor i en haiku

Solen lyser in.
Jag viskar "du är vacker"
bredvid ditt öra.




Bunden vers (Haiku) av ytligheter
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-14 12:01



Bookmark and Share


    nånja
fantastisk!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter