Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget

Det svåraste du gjorde
var att släppa taget
om den vackra tonårsdrömmen
Under ytan andas alltid sanningen
Ditt vuxna jag knackade på
och krävde full uppmärksamhet
En visdom som konstaterar:
"Alla drömmar behöver inte födas"
Det finns alltid en mening
Något större som leder dig rätt
En nyckel till den kärna
som kallas Förlåtelse och Kärlek
Det svåraste blev tillslut det enklaste
"Vackra saker är inte alltid bra för dig"




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 57 gånger
Publicerad 2012-05-14 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta