Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet ligger lågt

Ljudet ligger lågt liksom månen
över allt du tror du tog
framför ett vasst och kallt centrum
Det här är Generation Radioaktivt
Det här är Generation Hål
Det här är Generation Ironi
som på något sätt gick vilse
bland alla storblommiga rockar
och glasögon som får ugglor att undra
om deras ögon krymt
och med en kompass
ska du hitta rätt
Syr på en melodi
med blek söm
och i en tunnel ser du
en ynklig tonårsdröm
Finns det något hopp kvar
för den här Generationen egentligen?





Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta