Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som har raggsockan sin på har lättare för att få ståpäls.


Förklarade ord 2012 05 14 Raggsocka





Raggsockan är det slags strumpa man har på vänsterfoten då man är ute för att ragga. Det är den som doftar rosor, för att man inte skall verka som helt het på gröten utan mera 'till vardags' så där.

Allt du behöver är ett ligg. Kärleken kan du glömma. Den jakten är ändå förgäves. Nej, men sex är bra för hälsan, bättre än att jogga i skogen med kvittrande fåglar och frisk luft. En unken etta med kokvrå och gammal sliten madrass utslängd på golvet duger gott åt två fyllestinna från krogen just komna. På morgonen är du så bakis att du inte kommer ihåg ens om det alls blev något eller om ni bara somnade i samma säng. Några spår efter gästen finns det säkert, för hur skall du annars kunna minnas något av själva efterfesten? En kvart med bord och stolar är överskattat, du kan äta din frukost i sängen. Teve eller radio behövs inte heller. Det enda du gör är att jobba på hur att överleva en enda dag till i verkligheten. Äta, sova, jobba på din överlevnad. Kanske skriva en rad eller två för att få ur dig de värsta av känslor.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-23 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP