Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök inte öppna kärlekens stängda dörrar


På udda leriga kulle...

På udda leriga kulle,
med en suck
Han drar efter sig leriga fötter.
på fjärd
som en fri släppt galning
Av betänksamma våren.

jag ville inte förlora honom,
vars
steg drivs nu till en främmande
som längtar,
Till en annan tjej.
En rik tjej.

Jag plockade upp honom genom tanke kraft
över berg och hav höga

Jag fångade ökningen
in på ...

Älskling, jag
- Snälla -
var snäll och rycka inte på panna till mig.
din saknade…
avbryts
Stiletten släpps fri… från träffsäker darrig hand.

jag begraver dig med glädje
i en bukett av
liljan,
moln
och maskros.






Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-14 22:52



Bookmark and Share


  Gunnar Ideström
Blandade känslor - jag känner igen dem - med "träffsäker darrig hand".
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP