Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag bemöter och förhåller mej till djävulen och demoner och psykopater





 

 

Jag kan känna deras närvaro i rummet och i mitt inre,

hur dom försöker få mej att resignera och låta mej skrämmas

till apati och passivitet. I mina nattliga drömmar försöker de

håna mej från vettet, krossa min självkänsla, och få mej att

känna skuld och skam... det är FULLT PÅBLÅS, och jag vaknar

svettig och skakad, men långt ifrån knäckt; för jag är luttrad

och vis; jag går inte på deras extrema mobbing och våld.

Jag sätter på Iggy and the Stooges och dansar och skrattar!

Det enda hållbara förhållningssättet mot dessa sjuka och perversa

väsen; ett riktigt dåligt skämt och sen skratta dom rakt i ansiktet;

öga mot öga. Och veta att Gud och Jesus Kristus och Sanningens

och Kärlekens Heliga Ande är med mej mitt i terrorns hysteri.

Jag är kallad till att vara en Själens Krigare, så det är klart att

jag provocerar alla möjliga mörka krafter, men jag har varit

förföljd i hela mitt liv, jag är van och jag låter mej inte skrämmas

och manipuleras. Jag har valt att vara god, min själ är gjord utav kärlek.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-14 23:38



Bookmark and Share


  lilla t
Sträcker ut en hand, att hålla om natten, den andra knyter jag hårt och hota Satan, djävlar och demoner! Ge fan i min vän, vet hut era lömska galningar... vet hut bara!
2012-05-14

  aol
en skrift som borrade sej lågt in i mitt hjärta, starkt skriftatvännen, min kusin gjorde ångesten till sin vän,
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP