Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min så kallade PAPPA och MAMMA var KRÄK!












Min så kallade pappa var ett svikande fegt kräk som söp ihjäl sej;

han söp vår familj söndersamman blandat med valium och lögner.

Jag hatar honom, hoppas han brinner i helvetet!!

Han och min så kallade mamma lärde mej att stänga av mina

känslor, och de förstörde mitt så kallade liv, iallafall hittills...

Jag avskyr dom och deras förställning, svek, brist på kärlek och empati,

jag avskyr och hatar deras så kallade kristendom som gjorde dom

till konflikskräckslagna och överslätande odugliga föräldrar!!






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 00:07



Bookmark and Share


  RobineeniboR
Ärligt och förlösande.
2012-05-15

    ej medlem längre
Du ska hedra din moder och fader gode man och icke döma någon.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP