Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång






Din skuld min hud din tyngd och så himlens rörelser

och lilla stjärnhopen i ögonvrån




Fri vers av surface to air
Läst 869 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2012-05-15 00:28



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fin dikt.
2018-06-21

    kudron osir
Levande.
2015-07-31

    glasa VIP
åh, så rasande gullig
så dånande ljuv
poesi
så det böljebågnar

tack!!!
2014-09-24

    glasa VIP
åh, så rasande gullig
så dånande ljuv
poesi
så det böljebågnar

tack!!!
2014-09-24

    ej medlem längre
Så mycket med så få ord - och en bedårande avslutning!

2013-04-30

    capaldi
Mycket fin! Bokmärkt.
2012-09-30

  dubbelve
Så mycket sagt med så få ord. Oerhört bra!
2012-09-28

    ej medlem längre
Inspirerande!
2012-07-31

    ej medlem längre
Magiskt stark:)
2012-07-17

  Grävling
Jag förundras över att det går att skriva något så vackert med så få ord. En konst få förunnad.
2012-07-15

  Linda CH VIP
En liten men vacker pärla skapar du med ordens magi.
2012-05-23

  in effigie VIP
en kännbar resa i dessa ord...mycket bra
2012-05-19

  Erik H.J Hultin
Här koncentrar du ett stycke bländande poetisk lyskraft på bara två rader! F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T!!
2012-05-15

  M.A.J.R
Trevligt att läsa denna
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air