Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maj månad gudomliga omfamning.

Jag saknar dig när du är borta
Och salig dyrkar jag ditt bröst
Förhäxat av hjärta försiktigt hum
Som viskar om kärlek
Under förtrollande dyna.
Cherry bele mån genomskådar i alt ting och rum
Du är den som vrider min inre lampa
Morgonen smakar av kärlekens honung.
Du och jag i gudomlig omfamning
Gudomliga smeker och pulserar i vingården.
Ibland
Jag skriver till dig mitt i natten
Förlurar från tid en och en annan del av viskande
Bara luften är kall rå och mörk
Fåglarnas konsert är en madrigal blå.
Återvunnen kvardröjande drömvärld
Ett fint korn av livet
Tre decennier och tre stjärnor av
libertiner Solnedgongar,
Då du kom med en ström av kärlek
mitt hjärta blir ljusare plötslig
Och morgonen är dukat fram.
En dag i taget som måste tas i akt
och dras bland en kam,
Då jag saknar dig ingen
i allting utan skam.





Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-15 05:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en mycket vacker dikt-mycket sensibel/ tack för läsning/matte
2012-05-16

    ej medlem längre
Håller med fint!
2012-05-15

    ej medlem längre
Håller med fint!
2012-05-15

  LenaJohansson VIP
fint
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP