Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom Som Försvann

Till alla er som försvann
Sprang huvudstupa in för att kollidera
Till er som inte med livet hann
Tillägnar jag denna

Till er som åkte mot neonen
I jakt efter sanndrömmar och löften
Bland tomma idoler och fallna hjältar
En plats utan plats för kärleken

Där, i denna stund minns jag mitt sista andetag som ett ackord i dur
Hennes läppar tog form, ett uttryck jag hört så många gånger förr
’Ta hand om dig, käresta’
Om jag bara visste hur

Ett avstamp från en verklighet så kall
Ni som förblev lyckligt lottade
Det är få förunnat
Att kunna fortgå ett liv i all sin glans

Som bakgårdarna vi lekte på
Som staden vi satte i brand
Helvetesungarna
Vi dansade vår egen begravningsdans




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 10:15



Bookmark and Share


  Nina.H
Fina verser och vackert skrivet med
ett innehåll som berör starkt och djupt.

2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea