Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lösa tankar


Myrten

Hur gör jag
med min längtan
till dig?

den rena tanken
besegrar endast skenbart
denna besudlade önskan

men jag badar hellre
i myrten med dig
som en kärlekens krona




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 453 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-15 11:33



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Ett renhetens

dopp, förenar tankens
dualitet, / fin dikt / S
2012-06-10

  Bodil Sandberg VIP
En dikt om kärlek..genomsyrad av oro känns det
vackert och starkt Fredrik!
2012-05-21

  Maiah VIP
vacker dikt...
2012-05-18

  anits VIP
Mycket vackert berörande
och finstämt skrivet
2012-05-15

    ej medlem längre
Vackert och lite mystiskt ..
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö