Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag på Novell. nu 2009^^


Kuslig dans

Du tager en man i dansen, lyssnar till den djävulska valsen.
Du tager hans hand och dansar som en vind.
Men plötsligt du rycker till och han håller dig tätt intill.
Rädsla kommer över som ett okänt knack på en dörr.

Hans ögon dem brinner som helvetets eldar i ett skimmer.
Han viskar i ditt öra: Kom och dansa mer med mig.
För denna natt blir aldrig dag så vi ska dansa till mitt behag.

Skuggor, dem tätnar. Elden släcks. Ja, precis som ditt hjärta som sakta bleknar bort i hans.




Fri vers av miramin
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin