Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Java


Finurliga katt

Finurliga katt
har en otrolig balans
tassarna dansar




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 629 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-15 17:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar katter. Gillar din text.
2012-05-15

    Max Poisé
Behaglig Haiku fick du till..
Njuter av dessa enkla rader.
Bravo!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten