Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min morfar är dement och han kan inte prata...


älskar dig, min älskade morfar, även om inget är som förr...

du sitter här och stirrar framåt.
du vill prata, men kan inte.
för din själ är i drömmarnas land, men din kropp är kvar.
du lever i ett annat universum, helt onåbar.
förlåt mig, min älsakde morfar, att jag gett upp hoppet på att få kontakt med dig.
jag hoppas du vet att jag älskar dig oändligt mycket, min fina morfar med fortfarande lika blå ögon.




Fri vers av Konstanzia
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-15 20:21



Bookmark and Share


  Änglaögon
Känner igen känslan du beskriver...
2012-05-18

  Konstanzia
oh!! tack :)
ska kolla upp den boken!! vet du vem som skrivit den??
2012-05-15

  Katinka VIP
Jättefin. Bakom sjukdomens fasad finns din morfar kvar. Det finns en bok som heter I am still here som handlar om det.
2012-05-15

  Konstanzia
tack så mkt!
2012-05-15

    ej medlem längre
den här var tuff. gripande.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia