Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det luktar blod igen.

Det luktar blod igen.
Saliv på asfalten.
Jag tömmer lungorna
på den farliga branden.
Tappar glas i taket,
Skärvorna sticker i mina ben.
Hur gick det här till?
Jag vill be om mer.
Hälla kokande vatten
i det förbannade glaset.
Välla över, sluta andas
känna mig otrygg & naken.
Det luktar blod igen
Andas, Andas.
Jag håller mig vaken.




Fri vers av Katharina BR
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR