Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plågad konstnärssjäl

En plågad konstnärssjäl
i cigarettrökens dimma.
Ett penseldrag och ett ordval
kan få demonerna att försvinna.
Nästa dag är hon nedstänkt,
med samma bläck som igår.
Inspirationen den vaknar
tillsammans med en regnbågsfärgad tår.
Ingen skönhet utan misär,
Det är ärren som gör den vi är.
Så en plågad konstnärssjäl
färgar världen med tungt hjärta.
Men se vilken perfektion
som kan skapas av smärta.




Fri vers av Katharina BR
Läst 586 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-15 22:19



Bookmark and Share


    nånja
skapas inte bara substitut ur den smärtan?
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR