Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens små stjärnor

Nattens små stjärnor tittar ner
på oss små människor.
Fångar våra tankar och
snurrar de ut i rymden.

Just i denna stund sitter någon
i ett fönster och ber om
ett bättre liv.

Ett barn som önskar sig ett hem,
en familj hon kan komma till.
Veta att vad hon än gör älskas hon.

Någon som fått ett svårt besked
att hantera ber till Gud att
han ska ge en ny chans.

En kriminell, som sett livet passera
likt en ridå.
Fångas upp och kan få en ny chans


Många människors tankar fångas upp
i stjärnorna, slungas ut i universum, där
de blandas och kommer tillbaka igen.

Tidens cirkel blir sluten då allt åter ställs
till rätta och skapar ordning.




Fri vers av Filosofen2
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 23:20



Bookmark and Share


  aol
verkligen tänkvärt
2012-05-15

  mickech
Gillar din tankegång!!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2