Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 5 jan 11


Frost

I takt med att värmen försvinner
så ersätts den med kylan
som kryper närmare och närmare.

Denna känslan börjar jag vänja mig vid.
Hjärtat slår så sakta att den känns tomt
och ihåligt där inne,

den värme som finns kvar
vilar på mina läppar,
det svaga leendet.

och känslorna fryser till is.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning