Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Japansk pion blomma.

meddelanden

beströdda med morgondagg

av japansk pion blomma

kronblad har fallit

på djupet av mitt hjärta.

och ändå så nära

till nästan som solen.

i detta hus av lugn och avkoppling

är du välkommen mamma

varför bo flaskhals

och blekning i hallen ...

nu när ditt besök är möjligt,

korsar vägar enda i drömmen.

tack igen att du kom mamma

från luften

för att ge mig nyheteten

att situationen

för det gröna området

kommer att rynka,

när klockan stoppades

av lag och tradition,

när Vesper i himlen

av berget går förlorad,

då skott av rosor

och klänge,

av vinstockar flätas ihop.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1562 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 16:02



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vist mammorna är härliga, lycklig Kristi himmelsfärds till dig kära vän.
Diana.
2012-05-16

    ej medlem längre
Mammor är härliga.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP