Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen hänger ung över staden du glömde

Månen hänger ung
över staden du glömde
Du hade flytt med Keats
i Mary Shelleys bil
Nu letar du efter nyckeln
som ska öppna Sanningen
Alla mekanismer
berättar en historia
Tystnaden syr sorgen
med svaga sömmar




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta