Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im a POET and Im HORNEY!

 

 

 

 

 

 

 

Jag är KÅT på kärleken!

Jag ät KÅT på framtiden!

Jag är KÅT på alla strålande poetkvinnor!

Kom hit och knulla mej!

Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!

Jag är ett vrålkåt djur!

Jag är en toatalt hänsynslös poet!

Jag skrattar djävulen rakt i hans fula tryne!

Jag är rädd för mina sanna dimensioner!

Men jag tänker inte vika ner mej!

Jag tänker bli den jag är!

Jag älskar min vän Gud!

Jag är inte så ensam som det känns!

Jag älskar DEJ!






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP