Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk småtjuv

Jag är en poetisk småtjuv
Stjäl fraser här och där
Originell?Nej,men företagsam hoppas jag
Jag smyger fram som en tiger i natten
Letar efter Bob Hanssons senaste skatt
Med mitt laboratorium ska jag förvandla orden
Alla kommer att tro att det är jag som är geniet
Att det är jag som har tungvrickat kärleksmekanismen




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta