Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAFT.

Jag såg i en sekunds hjärtslag

Livet var blått, evighetsblått

Solvarm glädje smälte livssjälen smärta

Gjorde skuggor ljusa, evighetsljusa.

Stod bara stilla i undret, som i ett ögonblick

Var mitt.

Så var det över, evighetssekunder.

Vinterkall frost stillade livssjälens längtande hjärtslag

och livet bara fortsatte.

Men

Något var förändrat, för alltid

djupt inne i livssjälens kraft, förstärkt i evighet.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-16 19:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-28

    ej medlem längre
En mycket fin text!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.