Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Sfär

sfär

inre glöd

sol

 

glöd sol nu

detta gyllene guld

fuktar mitt sinne

djupt

i ljusa sfärer

viskande i klotform

vackraste av dem alla

nu stiger upp

ur djupet

djupa

stjärnor

nu tankar

tankar djupt

svävande

ge

ger kärlek

nu sfär

du glöder het

du vandrar i storm

du lockar

du helar

mig 

din kärlek

som min

sfär

blir din

sfär

blir vår

sfär

vår sol

inre glöd

vår

sfär

blommar

i tusende år

det är vår 

vår 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-16 20:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Såfin
2012-05-18

    ej medlem längre
Som en vacker melodi är din ord här.
2012-05-16

    Ken Cassel
Nina!
Du har inte synts på ett tag
Men du, Nina!
Du är jätte duktig skrivare
Beundrar dina ödmjuka sidor
Kärleksfulla
Bara älskar dem....
:))

Hihihii..


Kramar!
2012-05-16

    ej medlem längre
vi, helar dig
för alltid...
2012-05-16

  mickech
Mycket fint!!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP