Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Assistenten.

I dag har jag varit hos de stumma.

De som bara hör och hör

de säger inget, har inte förmågan, har inte kraften.

Stora svarta ögon följer vad du gör.

Du kan bara hjälpa, du har inte makten

att ge dem de orden du har

och ödmjukt följer du kampen, kampen de själva gör.

Ge dem din tid och ge dem din ork kanske en dag du hör

viskande ord underförstått med kärlek du gett nu fått♥




Fri vers av Skogsfen.
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.