Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfärisk trigonometri

 

 sfärisk trigonometri 

jag älskar dina vinklar

hur du vinklar mig hel

hur du koordinerar min sfär

med magiska formler

i ord

ja du viskar i orden

i magiska formler

och jag läser i dem

varje koordinat av sfärisk magi

du magiker

du älskar

i ord

du älskar

just mig

i varje vinkel

vid vinkel 

i ett annorlunda perspektiv

kanske som en mästare 

i stjärnrymd

där

där ryms vi

tätt intill varandra

vi följer varje spår

år efter år

i eoner av tid

och visst älskar vi

lika magiskt

dag efter dag

som om varje dag är en ny

en ny dag i kärlek

som sfärisk magi

ja jag känner

att du är

älskad

i vår

nu ser jag

dig och mig

en

 sfärisk trigonometri




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-16 20:25



Bookmark and Share


  aol
En dikt som grep tag i mej, gillas mycket,
2016-05-15

    ej medlem längre
Gottläst ninomskt :)
2012-05-19

    ej medlem längre
Ah. :-)
Fint!
2012-05-18

  Bengt VIP
Nu vill jag lära mig mer om trigometri.. :-)
2012-05-18

    ej medlem längre
kärlekens mattematik!
den finns ju..
2012-05-16

    ej medlem längre
Du behärskar kärlekens matematik!
2012-05-16

    Ken Cassel
Även den här är bokmärkt och klart :))

Hihihihiihiiiiii!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP