Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du flammar förbi

Du flammar förbi
lockar med dina gnistor
jag är jordbunden




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 399 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-16 20:35



Bookmark and Share


  surface to air
Tycker jättemycket om den här texten
Fin!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten