Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavingar i fönstret

I stadsfönstret hänger
vita änglavingar
bakom dammiga rutor
de fångar min blick, får mig att undra
steg en ängel ner en gång
hängde av sig vingarna och gick
Eller har de tillhört en flicka på en scen
nervös och lycklig?
min fantasi får vingar och leker
och jag kan nästan se fjädrarna skimra
och lysa upp den gråa dagen
i en stad som andas vår




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 20:47



Bookmark and Share


  Yheela
Jag undrar jag med.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten