Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du är fattig lämnar jag dig/Te dejo por ser pobre

Jag lämnar dig för att du är fattig
Jag lämnar dig inte för att du är fattig på pengar
och din plånbok tunn
Jag lämnar dig för att du är fattig på kärlek
och för att ditt hjärta är för litet...

Te dejo por ser pobre
No te dejo por ser pobre de plata con
el monedero delgado
Te dejo por ser pobre de amor con
el corazón pequeño...




Fri vers av Lyricanna
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 21:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
för att en man skall vara värdig, må han ge hela sitt hjärta, utan ens en droppe blod i undantag, samt, naturligtvis, alla ekonomiska medel han må ha, ju mer, desto bättre.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna