Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten suckar

Natten suckar
över den stad
som alla tycks
ha glömt
Förblödning
Amputering
Tystnaden dansar vals
med Döden
Sanningen väntar
liksom andarna
av de poeter
som ännu
inte vill försvinna




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 73 gånger
Publicerad 2012-05-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta