Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallbad

Det ser så varmt ut
i solen
i sommarljuset
Det ser så varmt ut 

Vattnet

Lockar
Lockar
Men kallt är det
Såså kallt


Lite som du




Fri vers (Fri form) av Saring
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 23:12



Bookmark and Share


  Tarras
Elegant. Snygg. Som han.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Saring
Saring