Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själva dig.

Ser du något konstigt, frågade jag min man.

Nej jag ser ju dig.

Men ser du inte något annat på mig.

Nej jag ser dig.

Men ser du inte att jag bytt
har på mig något nytt.

Nej jag ser bara dig.

Så vad jag än sätter på
så är det min kropp du ser då.

Nej jag ser dig, bara dig så som du är
mig så kär.




Fri vers av Skogsfen.
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 08:57



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Ett så viktigt och kärleksfullt budskap du får fram med din dikt själva dig. Underbart.
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.