Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
destruktiv kärlek.. ja ni vet.


Eldfödd

Sprid vår aska över Stockholm låt den färga allting grått
Låt en doft av brustna drömmar vittna om vårt brott
Svedd smak utav aska fyller min mun
Den kväver mig långsamt för natten är stum
Blås liv i mig älskling med kyssar av svek
Vi vilar i en väv av lögner där allt är en lek

Brinn låt det brinna, tills allting brinner ner
Spring låt oss springa, tills eld är allt vi ser
Vi fortsätter klättra fast vi alltid faller ner

Vi älskar bland lågorna och för en stund är jag hel
Jag dricker girigt varje droppe av allt som är fel
Skrik ut din ångest låt mig svälja den hel
Låt mig kväva din smärta (krossa ditt hjärta)
Läppar svarta av tårar när jag kysser din kind
Vår kärlek är eldfödd, vår kärlek är blind

Brinn låt det brinna, tills allting brinner ner
Spring låt oss springa, tills eld är allt vi ser
Brinn låt det brinna, tills vi inte finns nåt mer

När huset brinner ner finns vi fortfarande här
Vi klöser oss fast vid de få väggar som bär
Vi älskar i askan av allt det som var
Skuggor i mörkret är allt som finns kvar

Brinn låt det brinna, tills allting brinner ner
Spring låt oss springa, tills eld är allt vi ser
Brinn låt det brinna, det var det du sa
Brinn låt oss brinna, jag kan inte stanna kvar




Fri vers av Poison Ivy
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-17 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy