Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oro, förvirring. This what it is like.


Trasig

Du var störd.
Störd med ett upprört liv.

För störd för Mig.
För upprörd. För förvirrad. Förstörd.

Du förvirrade mig För mycket.
För mycket för mig.

Så pass att du störde Min ro.
Så pass att du förstörde mig.

Jag stördes...
Jag vart störd.

Nu är jag Trasig.

Jag har oro.

Din ro blev rörd för länge sedan.
Omkring smord. Kletad med.
Du blev mosad. Smetad.

Oroad.

Sen störde du mig.

Du förvirrar mig...

Nu irrar jag.

I min egen snöstorm.
I min egen oro.

Du fångade mig.
Du är ett snömonster.

Jag bär på oro.
Du gav mig oro.

Du Oroade mig.
Nu oroar Jag dig.




Fri vers av Novalill
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-17 18:38



Bookmark and Share


  Pot Pourri
What comes around goes around... bra 'kortkonkretism' här. Tack för läsning!
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Novalill
Novalill