Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är Drömmaren1???

Drömmaren1 vem är jag?

Fyller korgar med stenar,
målar konstverk på glas,
planterar växter och öppnar
nya vägar.

Skapar ordning
ur kaoset, lyssnar då
hjärtats röst klingar fel,
lyssnar då hjärtat sjunger
lovsång.

Observerar allt,
bollar med tankar,
delar erfarenheter
då ordet skrivs via
hjärtats röst.

Barnasinnet öppnar
rummet då lekar kan lätta
svåra minnen och läka ut.

Känslostormar
känslor
känslomänniska

Gråter då någon säger fina saker
älskar
glömmer
förlåter

passionen fångar sinnets
djupaste rum. Längtan för vidare
känslan in i modershjärtat
ger barnet allt som inte upplevdes.

Tid
läkning
sårbar

poete
skapande
konstnär

Ståtlig kvinna, håret fritt svallande
egen stil
egen väg
inspireras lyssnar till
humöret.

Ibland uppsatt
ibland utsläppt
ibland totte

Rosors doft
blodröda enorma
blomblad

Blå kläder
brunt
svart
lila

Second hand

Själ

känsla

genuin

innerlig

en fot i Skåne en fot i Sth

brokig bakgrund

hel framtid

Drömmaren1

älskar barnen som finns
nära och långt bort

Drömmaren1 drömmer mycket
fångar nuet
kärlek rinner genom fingrarna
ut i sanden

Rädsla skapar ensamhet
rädsla att överges
känna svek
skapar murar

Försöker finna vägen ut

Hon har ett sätt som får alla män att tro de är i himlen

Glittrande ögon
leende mun
mjuka former





Fri vers av Filosofen2
Läst 916 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 02:10



Bookmark and Share


  mickech
En vacker hyllning!!
2012-05-18

  ULJO
Drömlika rader och intresseväckande läsing
2012-05-18

    ej medlem längre
En härlig lovsång och eloge till en person, och vackert förmedlat även i diktform*
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2