Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jr.s, om: kvinnofrid;


Människa av kvinnors skön.

Vad är kvinnofrid för någonting i Sverige? Att bytta en djävel med annan djävul! Att flytta runt på någons polis smack uppdiktade story och ständig på en ny tillflykt ort. Varför kvinna skall straffas då? Och inte muskulösa, eller latent bögen eller in i på väg klimakteriet impotenta manen; Vilka lurviga slussar åt en och samma pipa! Likadan med bonus barn, och barnhemsbarnen; som kallas slappbarn. vad lär sig där barnen först, än att göra sig av med oskulden, bedriva utpressning, bli (djävulens barn) ingen skolla uniform bara trasor och kebaben och pizza kupong… Jag nästan förstår Immanens goda råd i främmande land, gå inte till svenska polisen när din man tappar besinning och slår dig… Att vara hund med ägare eller herrelös hund som kvinna i en främmande land har ett val i alla religioner eller kärlek organisationer. Ut eller in i samråd med klanen du hör till och en advokat. Polisen i efterhand for göra anmäla advokaten socialen, du kvinna väntar med allt respekt på separation och sociala plikter den här gången bara över barn inte resten av klan… detaljerna för skylmössa behåller du för dig själv…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 06:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vi alla är komna från en kvinna
och hon bör respekteras som en gudinna

all makt till kvinnan
vi bör dyrka henne så
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP