Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för livet.


Skriv poesi för hela din själ
skriv poesi för himmel och allt.

Skriv dina rader i spalt efter spalt
gör så hela livet.
Det kommer en dag du kan får ångra allt
och livet du levt blir ruggigt och kallt.

Uppfatta graden av viktigt och rätt
medan du lever ditt liv på rätt sätt.

Skriv poesi i livet
för då har du, din plats i himmelen givet
*




Fri vers av Skogsfen.
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-18 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kan förstås men utveckla dig mera
2012-05-19

    ej medlem längre
Javisst, fint!
2012-05-19

  mare VIP
Bra !
2012-05-18

  Maiah VIP
Fin text...
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.