Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är mycket få som åberopar djävulen...

 

De är mycket, mycket få...

De som åberopar djävulen

i njutningens och lustans

högsta läge,

vid uppnådd...

 

...klimax!

 

Däremot är de ganska många...

De som i extasen,

den högsta njutningen,

Vid den yttersta punkten vällust

åberopar Gud...

 

...Gud, Oh, Gud, Oh Gud!

 

Kontentan;

Gud är livsnjutningens källa,

Kärlekens innersta väsen.

Kulminationen en försmak,

av en paradisisk tillvaro...

 




Fri vers av Hawk
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-19 21:19



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Så sant för mig, jag har åberopat gud många ggr, både i glädje och i enorm frustration.
2012-06-10

  passionsblomman
Sant såååå sant!Puss på dig du!!!
2012-05-20

    ej medlem längre
Amen! Bra skrift Håkan!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk