Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig kärlek i sommar...

Ge mig kärlek i sommar
låt solen fylla mitt hjärta
med vänners händer i mina
låt skratten fylla den varma luften
omge mig med närhet
med kyssar och kramar
när jasminen ger natten doft
och rosor klättrar likt förhoppningar
ge mig min vackra stad i sommar
med grändernas steniga skönhet
ge mig kärlek i sommar,
låt natten fylla mina ådror
ge mig äventyr i nattens sötma
omgiven av ditt hår




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-18 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin önskan.
2012-05-18

  Yheela
Sommar, kärlek, vänskap och blommor.
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten