Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
you're just leaving bruises all over my soul,


men jag glömmer dig nog, så småningom, johan




Min skinnjacka doftar fortfarande
rök efter senast vi sågs
utanför krogen, efter att jag tänt eld
på mig själv
då du plötsligt blev för stor


för någon så vanlig som jag. och visst
borde jag fattat. vi var inget
gitarrsolo
, du & jag,
men vi lät vackrare än riffen
och du skrev lyrics om mig innan
vi ens mötts. kanske
var det därför

jag någonstans trodde
att vi faktiskt hörde
ihop


"Evelina, vi måste ses någon dag snart igen"
"Ja, det måste vi absolut"



men ett måste är bara ett ord
på något man tror att man behöver,
och du vet nu att du behöver mig
inte
längre
och jag, jag vet nog inte vad jag behöver

men min kropp är ihålig och jag kan inte fyllas
med musik den här gången, för du är
på min playlist och på banditrock ljuder ni,
och jag kommer fan inte ens vara fri
på sweden rock festival för där ska ni spela


mina trumhinnor kommer inte undan
men jag glömmer dig
nog, så småningom,
Johan











Fri vers av xilenie
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-18 17:14



Bookmark and Share


    Sara Vukovic
så igenkännande att det gör ont.
2012-06-23

  filosofian
Så himla fin! :)
2012-05-27

  frosthjärta
herrejesus vad fint!
2012-05-21

  Robin V
Berörande och med hög igenkänningsfaktor. Bra skrivet!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

xilenie