Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku 8






Våra leenden

Skiner i kapp med våren

Tusen kramars lust




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP