Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku 9

 

 

 

Njuter växtkrafts frid

Mognadsmjuk i nerverna

Våren sjunger: njut!




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackra ord och tankar från dig...tack Johan!
2012-05-18

  Nils Teodor VIP
Vackra ord till vacker bild
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP