Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgehaiku 3





Sorgen i kroppen

Ett helt livs kärlek

Livsmods förtröstan 




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var det kraft i...så fylld av sorg!
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP