Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en fight och mina knogar blöder

Jag dansar in
i livet
som cassius clay
jag slår hårt
men faller som en slav
varje dag

Rond 1
börjar om
gång på gång
utan bettskena
utan domare

Men jag reser
mig på
nio
ni får
aldrig mig
på tio




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-18 21:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Livet är en fight. Håller med. Men det är bara att bita ihop och komma igen. Bra skrivet. (Och roligt)
2012-05-23

  Svartsilver
Gillar verkligen det sista. Störtskönt.
2012-05-23

  Niclas Petersson VIP
Tufft, målande och snyggt.
Gillar.
2012-05-23

  Ljusletaren
Suveränt knockande med orden.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-23

  Maiah VIP
livet kan verkligen bitvis vara som en rond i ringen....
2012-05-20

  Dufvenberg
Hoppas du får vila mellan ronderna, att du får dig något till livs, smaka på vatten som släcker törst.

Otroligt komprimerad och tung.

Men mycket jävlaranamma. Det gillar jag.
2012-05-20

  dubbelve
Åh, den här behövdes idag! Älskar sista raderna, fyndigt och lite humoristisk men ändå allvarlig. Applåd
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan