Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommardag

Försommardag
vinden leker med glädje
i trädens grönska




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-19 14:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet - i haikumiljö !
2015-05-28

  aol
vacker haiku
2013-04-28

  LenaJohansson VIP
fint tid nu
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten